Vi har fått et nytt diskriminerende parti her til lands.


Så har vi fått et nytt diskriminerende parti her til lands, i rekken av de kjente andre partiene kan vel nevnes Hvit Valgallianse, NorgesPatriotene og FrP. Dette nye partiet skal visstnok være muslimsk og hete Independent Labour Party (ILP).

Men i likhet med de tidligere nevnte partiene så er dette partiet dessverre også veldig lite tolerant. De vil senke kravene for å få opphold her til lands, og det har jeg egentlig ingen formening om pr. dags dato. Det jeg reagerer derimot sterkt på er at man absolutt skal være så intolerant, og i dette mot homofile. Hvorfor i all verden skal man forby homofile de samme rettigheter som alle andre har. «Nei dessverre, selv om du betaler akkurat samme skatt og har akkurat samme plikter som de heterofile så er du ikke like mye verdt som oss andre». Det er på tide å kaste slik gammeldags tankeskrot på dynga, ihvertfall i et sivilisert land som vi er.

En morsom bemerkning til dette partiet gjør, det er å hevde at jøder står bak 11. september og terrorisme. Uansett så har denne fyren et virkelig stort problem med å skille mellom staten Israel og trosretning. Selv om det er flest jøder i Israel, så finnes det også personer med annen tro der. Og jeg synes det er et hån mot alle de norske soldater som har ofret liv og helse i utenlandstjenesten. Det er neppe mossad de slåss mot. Det burde etter min mening ikke være noe problem å ta avstand fra disse handlingene selv om de har samme trosretning. Selv om jeg står som passivt medlem i statskirken, kan du være sikker på at jeg tar aktiv avstand fra de radikale kristne (FrP snakker om radikal islamisme, men radikal kristendom er også farlig).

En morsom bemerkning jeg gjorde meg var at vedkommende reiste til Pakistan for å reklamere for sitt parti. Også ytringsfriheten ser det ut som de ikke bryr seg så stort om, ihvertfall vil de straffeforfølge alle som bedriver med karikaturer. Kjenner jeg lukten av ideologier fra totalitære land?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *