Tilbud: bokklubben.no og dn.no

Som en nyhet vil jeg i fremtiden publisere gode tilbud på bloggen min. Som de fleste har forstått etter å ha sett rundt på bloggen, så handler den om alle mulige emner uten avgrensninger. 

Grunnen til dette er at det er hovedsaklig en personlig blogg der jeg skriver om det jeg vil skrive om. Denne posten (og forhåpentligvis flere i fremtiden) skal handle om gode tilbud.

bokklubben.no:

Som de fleste sikkert har sett så har Bokklubben reklamert heftig på busser, trikker, t-banen og forsiden av Aftenposten (for å nevne noen medier) for deres gavekort på kr. 1000.

Du tenkte sikkert at dette var et veldig lavt beløp, og det veier ikke opp for at du hver måned må avbestille hovedboken. Men hva om det lot seg å melde seg inn flere ganger, ville det ikke da være et godt tilbud?

Jo, da ville det blitt et bra tilbud. Og det går faktisk. Man kan melde seg inn i flere undergrupper på bokklubben.no og få gavekort på 1000 kr for hver av disse. I en periode var det personer som skrev på diverse forum at man hadde motatt både 10 og 14 gavekort a 1000 kr. (Det vil si både 10. 000 og 14. 000 kr).

Etter at det gikk gjetord om dette på div. fora (blant annet diskusjon.no), så strammet man inn på denne praksisen. I starten reduserte man det til kun 3 gavekort, for deretter å bare gi ut et gavekort.

I første omgang fikk jeg kun 3 gavekort, siden jeg var skeptisk i begynnelsen. En uke etterpå meldte jeg meg på fire nye klubber og mottok gavekort for alle disse. Så totalt har jeg fått gavekort på til sammen 7000 kr. Noe som ikke er galt.

Så tenker du sikkert, men har ikke de bare bøker. Nei, de har faktisk dvder og andre diverse ting også. Slik at mange har utvidet dvd smalingen sin kraftig under dette tilbudet.

Og haken? Det er at du må stå som medlem i klubbene i 12 måneder og avbestille hovedboken hver måned. Du kan heller ikke bruke mer enn et gavekort pr. bestilling. Men du kan bruke gavekortet flere ganger.

Når du får mulighet til å avbestille en ny hovedbok, får du mail om dette. Alle medlemskap administreres under hvilket som helst medlemsnummer.

Er ikke dette juks, bedrageri, fanteri, svindel etc.? Garantert ikke. Alle som minst har hatt markedsføring på videregående vet hvor viktig det er med markedsføring og pr. jippoer/ stunt. Hele markedsføringen er nøye planlagt og nøye budsjettert.

Du må også yte til bokklubben.no ved å enten få hovedboken, eller avbestille den.

Når det gjelder dn.no så får du gratis 3 ukers abbonement på Dagens Næringsliv ved å bestille tilbudet på dn.no.

Takk til Pernille for dette tipset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *