Noen opprettet et kontantkort med mine personalia :(

Som dere ser så har noen opprettet kontantkort i noe som tilsvarer navnet mitt, står registrert min gamle adresse (feilskrevet) og med fødselsdatoen min. Det at det er med fødselsdatoen min er bekreftet fra NetCom kundeservice.

Kontantkortet er selvfølgelig sperret og forholdet er anmeldt til politiet.

Telefonnummeret det dreier seg om er ** ** ** **
Dette ble opprettet i følge NetCom i 2004, og har vært i bruk helt fram til i dag. Jeg oppdaget dette ved en ren tilfeldighet ved et søk på telefonkatalogen.no

Selv om det er meldt til politiet er jeg redd det blir henlagt. Siden jeg ikke har lidd noen tap så vil de mest sannsynlig ikke bruke ressurser og penger til å lete i loggene til NetCom. Jeg får heller ikke ut telefonnummer det er ringt fra og til på dette nummeret, det må poltiet gjøre. Noe de nok som sagt ikke kommer til å gjøre.

Derfor prøver je gpå egenhånd å få samlet mest mulig av opplysninger rundt dette nummeret slik at jeg selv kan få levert det til politiet. Derfor ber jeg alle dere om å være så snille og enten gi meg eller politiet informasjon om alt dere vet eller har sett rundt dette nummeret. Spesielt hvis det er en salgsannonse eller lignende dere har funnet det osv. Jeg gir ikke opplysninger videre om hvem dere er med mindre dere selv ønsker dette.

Politiets referanse er ** ** ** **

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *