Da var det delvis oppklart, og saken er død fra min side ihvertfall.

Fant ut at etter jeg ringte netCom i dag for å si at forholdet var anmeldt, hadde vedkommende gått til en forhandler og fått åpnet kontantkortet igjen. Han har da vist legitimasjon. Dette er ganske merklig praksis mener nå jeg, spesielt når det er snakk om en person som er over 40 år eldre enn meg, har fødselsdag på helt motsatt tidspunkt en meg og har ikke noe like navn eller adresse som meg.

Men politiet fant ikke noe kriminelt på han, og NetCom hevdet at feil kunne skje. Han hevdet selv at det var feil fra NetCom når jeg ringte han. Så selv om det er mye som skurrer fortsatt, så blir nok saken henlagt siden det ikke er brukt til noe kriminelt. Men da har jeg ihvertfall anmeldt forholdet, slik at jeg ikke får noe pes senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *